Artizma Kft.

1) Tanácsadás

Tanácsadás ingatlan vétele, értékesítése esetén. Tanácsadás építési tervezési munkákhoz.

2) Ajánlat

Ajánlat elkészítése project beindítása előtt, építészeti tervezés vagy dizájn projektek.

3) Projekt

Építészeti, mérnöki és dizájn projectek.
4) Vállalt munkák

Ingatlan objektumok építési, javítási és rekonstrukciós munkái.

Miben tudunk segíteni?

Kidolgozzuk a project dokumentációt Kidolgozzuk a project dokumentációt, vagy átalakítjuk a már meglévő dokumentációját a magyar normáknak és szabványoknak megfelelően.
Megkeressük a legjobb lehetőségeket Megkeressük a legjobb lehetőségeket költségek szempontjából. Hatékony megoldásokat javasolunk a project megvalósítására.
Beszerezzük a szükséges engedélyeket Beszerezzük a szükséges engedélyeket a megfelelő állami intézményeknél illetve az illetékes hatóságoknál.
tájékoztatjuk az objektumon folyamatban lévő munkákról Folyamatosan tájékoztatjuk az objektumon folyamatban lévő munkákról.
hangsúlyt fektetünk az objektum építészeti stílusának megőrzésére Az építési objektumokra kidolgozott terveinkben és a felújítás során hangsúlyt fektetünk az objektum építészeti stílusának megőrzésére.
Új technológiákra teszünk javaslatokat Új technológiákra teszünk javaslatokat az energiatakarékosság, a hatékony építési technikák és az információs hálózat terén.
Felhívjuk a figyelmét a lehetséges kockázati tényezőkre Felhívjuk a figyelmét a lehetséges kockázati tényezőkre. Szakmai tapasztalatunk segítheti Önt a hibák elkerülésében.
egszervezzük az építési folyamat Megszervezzük az építési folyamatot az építési technológiák szigorú betartásával.
ötelezettségeinket határidőre teljesítjük A vállalt munkákat és egyéb kötelezettségeinket határidőre teljesítjük.
anyagok fordítás Gondoskodunk a szükséges anyagok fordításáról. Az anyanyelvén adunk át minden szükséges kísérő dokumentációt, elkerülve ezzel a nyelvi nehézségek okozta kellemetlenségeket.

Az anyanyelvén kommunikálunk Önnel.